Protectia datelor personale

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
SC Web Valley SRL, cu sediul in Soseaua Viilor, nr. 95, bl. 2, sc. 3, et. 5, ap. 88, camera 5, sector 5, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/12834/17.10.2013, CUI 32365064, prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in baza notificarii nr. 30635 adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Baza legala o constituie Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Ce facem cu informatiile dumneavoastra?
Datele personale introduse voluntar de dumneavoastra în cadrul comenzilor online, le prelucrăm pentru derularea comenzilor, în scopuri publicitare si de marketing proprii.
De asemenea, datele de contact pe care ni le oferiti ne permit ca pe viitor sa va tinem la curent cu activitatea noastra. Daca nu sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa completati corespunzator la sectiunea dedicata din formularul de colectare a datelor cu caracter personal sau ne puteti scrie la adresa mentionata mai jos.
Datele dumneavoastra nu sunt vandute tertilor.

Cand sunt prelucrate datele personale?
În măsura în care, în cadrul ofertei noastre online este ceruta introducerea unor date personale sau de afaceri (de exemplu: adrese de e-mail, nume, prenume, domiciliu, sediu etc.), aceste date sunt introduse explicit si voluntar de catre utilizator. Datele personale transmise astfel vor fi folosite de noi doar in scopul pentru care ne-au fost transmise. În cadrul prelucrării comenzilor dumneavoastră şi a folosirii de către dumneavoastră a serviciilor noastre acordăm parţial comenzi unor subprestatori, cărora le furnizăm doar datele necesare pentru executarea comenzii. Subprestatorii nostri folosesc aceste date exclusiv in scopul executarii comenzii dumneavoastra.

Ce posibilităţi aveţi de a acţiona împotriva salvării datelor?
Aveţi dreptul de a primi, în urma unei solicitari, informaţii gratuite despre datele dumneavoastră personale salvate. Conform legii nr. 677/2001 privind protecţia datelor, beneficiaţi de dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor (respectiv, aveţi dreptul de a corecta, de a bloca şi de a şterge aceste date personale) şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale, de exemplu în scopuri publicitare. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugam să vă adresaţi în scris sau prin e-mail responsabilului pentru protecţia datelor menţionat mai jos. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei, precum şi Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în caz de reclamaţii.

Newsletter/Concursuri
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Web Valley SRL are obligaţia de a administra în siguranţă şi doar pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi. Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate pentru produse proprii.
Datele furnizate ne sunt necesare pentru transmiterea materialelor informative sau pentru identificarea dumneavoastră, în cazul in care participati la concursuri. Informaţiile inregistrate sunt comunicate numai persoanelor imputernicite de către SC Web Valley SRL, carora le furnizam datele necesare doar pentru a le prelucra în numele nostru şi doar in scopul indicat.
Datele dumneavoastrǎ cu caracter personal nu vor fi comunicate tertilor.

Intrebări suplimentare?
Dacă aveţi întrebări suplimentare în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale, vă rugăm să vă adresaţi responsabilului nostru pentru protecţia datelor.
Florin Buga
contact @ lamusechic . ro