Site-ul www.lamusechic.ro este proprietatea SC WEB VALLEY SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Municipiul Bucuresti, Soseaua Viilor, nr. 95, Bl. 2, sc. 3, et. 5, ap. 88, camera 5, sector 5, cod postal 050153, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/12834/2013 si CIF 32365064, telefon 0744657695, e-mail contact @ lamusechic . ro.
Utilizarea site-ului www.lamusechic.ro de catre orice persoana reprezinta un acord implicit al acesteia privind respectarea conditiilor enuntate mai jos.
SC WEB VALLEY SRL garanteaza acces permanent la conditiile de utilizare a magazinului virtual La Muse Chic, in vederea consultarii lor in orice moment. Aceasta garantie nu limiteaza insa dreptul SC WEB VALLEY SRL de a modifica structura si/sau interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.lamusechic.ro si/sau dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul magazinului virtual La Muse Chic gazduit de acest website, fara vreo notificare prealabila, individuala sau generala.
SC WEB VALLEY SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.
Numele site-ului, continutul, precum si insemnele grafice reproduse in cadrul acestuia sunt proprietatea SC WEB VALLEY SRL si nu pot fi utilizate, copiate, distribuite, transmise sau expuse, in alt scop decat cel stabilit de SC WEB VALLEY SRL sau prevazut de lege.
Extragerea oricaror informatii, urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a acestor conditii.
Prin utilizarea site-ului sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si sa nu interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.