Atelierul functioneaza in aceasta perioada
In aceasta perioada afectata de Coronavirus, limitam contactul direct cu publicul, însă atelierul este funcțional și lucram in continuare cu drag comenzile voastre.
Livrările se vor face doar prin curier.
Plata se poate face in continuare și ramburs, insa pentru cei ce doresc sa limiteze cat mai mult interactiunea cu numerarul, puteți plăti și prin transfer bancar, catre contul de mai jos:

WEB VALLEY SRL
Nr. Rregistrul Comertului: J13/638/2016
CUI: 32365064
RO89INGB0000999905899043
ING Bank


Acest document contine conditiile generale contractuale care se vor aplica vanzarilor realizate de SC WEB VALLEY SRL prin intermediul magazinului virtual La Muse Chic, gazduit pe site-ul www.lamusechic.ro.

Definitii
„Comanda” este acea forma de comunicare electronica sau telefonica ce intervine intre Vanzator si Cumparator, prin care Cumparatorul solicita Vanzatorului livrarea produselor selectate, pe care Cumparatorul este de acord sa le primeasca si sa le plateasca.
„Contract” reprezinta aceste conditii generale impreuna cu Comanda confirmata de catre Vanzator
„Cumparator” este acea persoana fizica sau juridica care a lansat o Comanda prin intermediul magazinului virtual La Muse Chic si a carui Comanda a fost confirmata de catre Vanzator.
„Produs” este orice bun prezentat in cadrul magazinului virtual La Muse Chic in vederea comercializarii
„Utilizator” este orice persoana fizica sau juridica care foloseste site-ul www.lamusechic.ro incluzand accesul, navigarea, comandarea si cumpararea Produselor prin intermediul magazinului virtual gazduit de acest site.
„Vanzator” este WEB VALLEY SRL, Sediu Social: Eforie Nord, Constanta, Loc. Eforie Nord , Bld.Republicii, nr.37, camera 1, Et.1, Nr. Rregistrul Comertului: J13/638/2016, CUI: 38158947 ce desfasoara activitatea de comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, prin intermediul magazinului virtual La Muse Chic gazduit pe site-ul www.lamusechic.ro.

Lansarea si confirmarea comenzii
Prin completarea si finalizarea unei Comenzi electronice sau telefonice pentru achizitionarea unui Produs oferit spre vanzare pe site-ul www.lamusechic.ro, Cumparatorul accepta oferta Vanzatorului.
Acceptarea Comenzii de catre Vanzator este finalizata atunci cand o confirmare din partea Vanzatorului este transmisa catre Cumparator, fara a fi necesara o alta confirmare de primire din partea Cumparatorului.
Astfel, Contractul se considera incheiat in momentul in care Comanda este confirmata de catre Vanzator.
O comanda neconfirmata de Vanzator conform celor de mai sus, nu are valoarea unui Contract intre Vanzator si Cumparator.

Pret, Facturare si Plata
La preturile Produselor nu se aplica TVA.
Plata se realizeaza ramburs. Clientul va achita comanda catre curier, in momentul preluarii coletului.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata ale Produselor sunt specificate in Comanda.
Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele livrate, Cumparatorul avand obligatia sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii.

Livrare
Vanzatorul se obliga sa expedieze Produsele in sistem de curierat, la locatia indicata de Cumparator in Comanda.
Vanzatorul isi asuma obligatia de a efectua livrarea Produselor exclusiv pe teritoriul Romaniei.
Cheltuielile de livrare nu sunt incluse in pretul Produselor si sunt evidentiate separat.
Valoarea acestor cheltuieli este afisata distinct de catre Vanzator si va fi suportata de catre Cumparator.
Prin lansarea comenzii Cumparatorul accepta si costurile de livrare in cuantumul afisat pentru fiecare Produs in parte.
Vanzatorul se angajeaza sa livreze Produsele in termenul asumat si precizat in cadrul site-ului www.lamusechic.ro pentru fiecare dintre Produse, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data la care Cumparatorul a transmis comanda.
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul in legatura cu noul termen estimat de finalizare a livrarii.
Daca Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea Produselor, se va stabili un nou termen de onorare a Comenzii.
In situatia in care Vanzatorul nu poate sa isi indeplineasca obligatia de livrare din cauza faptului ca Produsul este indisponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta imposibilitate si va returna contravaloarea Produsului in termen de 30 de zile de la incasarea pretului (daca este cazul).
Vanzatorul va ambala corespunzator Produsele si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Dreptul la despagubiri
Cumparatorul va avea dreptul sa solicite despagubiri pentru prejudiciile aparute ca urmare a neexecutarii totale sau partiale a Contractului de catre Vanzator.
In cazul in care Cumparatorul nu efectueaza plata Produselor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, Cumparatorul este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.

Denuntare Unilaterala
Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea Produsului.
In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a Contractului de catre Cumparator, Vanzatorul are obligatia sa ramburseze sumele platite de catre acesta in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii, fara a imputa clientului cheltuielile cu rambursarea sumelor. Rambursarea poate fi amanata pana la primirea coletului sau pana cand clientul trimite o confirmare ca a expediat coletul, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

In conformitate cu OUG 34/2014, va punem la dispozitie formularul de retragere.

Procedura de retur a Produselor
Consumatorul are dreptul de a returna Produsele in urmatoarele situatii:

  1. Cumparatorul decide denuntarea unilaterala a Contractului. Cheltuielile directe de returnare a Produselor sunt suportate de Cumparator.
  2. Produsul nu este conform cu specificatiile prezentate pe site. Daca Produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta Vanzatorului, se poate solicita returnarea acestuia in vederea inlocuirii sau rambursarii integrale a contravalorii. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de WEB VALLEY SRL.
  3. Daca a fost livrat un alt produs decat cel comandat, Cumparatorul are obligatia de a semnala imediat acest lucru Vanzatorului, pentru a returna produsul si pentru a fi inlocuit cu produsul corect comandat. Toate costurile de retur si de transport al produsului corect comandat vor fi suportate de WEB VALLEY SRL.

Pentru Produsele vandute si livrate de WEB VALLEY SRL, Cumparatorul beneficiaza de dreptul de retur al Produselor in 14 zile de la data primirii coletului.
In functie de optiunea Cumparatorului, banii proveniti din stornarea Produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui Produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea Produsului de catre Vanzator, in contul indicat la completarea formularului de retur.
In toate cazurile, Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale (certificat garantie in original si factura in original).
In cazurile in care Produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, deteriorari, accesorii lipsa, certificate de garantie sau facturi lipsa, WEB VALLEY SRL isi rezerva dreptul de a decide fie acceptarea returului, fie de a opri o parte din valoarea Produsului, suma ce va fi determinata dupa evaluarea de catre Vanzator a prejudiciilor aduse Produsului.
De asemenea, returul poate fi refuzat de catre Vanzator in situatia unor abuzuri (returnari repetate) de catre Cumparator.
Daca returul a fost refuzat de catre Vanzator pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului inapoi catre Cumparator va fi suportat de catre acesta din urma.

Procedura de rezolvare a reclamatiilor
Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Cristina Stoica, la contact @ lamusechic . ro.

Cesionarea si Subcontractarea Obligatiilor Vanzatorului
Vanzatorul poate cesiona catre si/sau subcontracta catre terti o parte sau integralitatea serviciilor ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru indeplinirea corespunzatoare a tuturor obligatiilor asumate prin Contract.

Conformitatea Produselor
Se considera ca Produsele sunt in conformitate cu Contractul daca acestea corespund descrierii facute de Vanzator, scopului pentru care sunt utilizate Produsele in mod normal sau scopului specific solicitat de Cumparator (facut cunoscut Vanzatorului expres si in scris si acceptat de acesta) sau prezinta parametrii de calitate si performante normale.
Preluarea Produselor va fi facuta de catre Cumparator numai atunci cand bunurile sunt in conformitate cu Contractul.
In cazul in care Cumparatorul descopera intr-un termen de 2 ani de la data livrarii Produselor ca acestea nu sunt conforme, atunci Vanzatorul are oligatia de a aduce la conformitate Produsele.
In cazul lipsei conformitatii, Cumparatorul are dreptul de a solicita Vanzatorului sa i se aduca Produsul la conformitate, fara plata, in primul rand prin repararea Produsului sau inlocuirea lui (cu exceptia cazului in care aceste masuri ar fi imposibile sau disproportionate) sau prin reducerea corespunzatoare a pretului ori rezolutiunea Contractului
Repararea sau inlocuirea Produsului se va face intr-o perioada de maxim 15 zile de la data la care Vanzatorul a luat cunostinta despre lipsa de conformitate.
Notiunea „fara plata” se refera inclusiv la costurile de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manopera, materiale si ambalare.
In cazul in care Produsul se defecteaza in termen de 6 luni de la data livrarii acestuia, se presupune ca Produsul a fost lipsit de conformitate inca de la data livrarii.
Este necesar ca Vanzatorul sa fie informat despre aceasta lipsa de conformitate in termen de 2 luni de la data la care Cumparatorul a constatat-o insa, in orice caz, pana la implinirea unui termen de 6 luni de la data livrarii Produsului.

Garantii
Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului www.lamusechic.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale, atunci cand este cazul, si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
In cazul Produselor vandute si livrate de WEB VALLEY SRL, certificatele de garantie, atunci cand este cazul, sunt emise direct de producator.
Atunci cand este cazul, pentru Produsele de folosinta indelungata, Vanzatorul are obligatia ca la livrare sa inmaneze Cumparatorului, pentru fiecare Produs, atat instructiunile de folosire, instalare, exploatare, intretinere eliberate de Producator cat si un certificat de garantie, cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie.
Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Lipsa certificatului de garantie al Produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia Produsului. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.
Produsele beneficiaza de un termen de garantie legala de 2 ani si orice lipsa de conformitate aparuta in cadrul acestui termen trebuie asumata de Vanzator fara costuri suplimentare pentru Cumparator.
Orice lipsa de conformitate aparuta in cadrul termenului de garantie legala trebuie adusa la cunostinta Vanzatorului in termen de 2 luni de la data aparitiei defectului.

Transferul Proprietatii si al Riscurilor
Proprietatea asupra Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii de catre Cumparator la locatia indicata in Comanda. Finalizarea livrarii este confirmata –de catre Cumparator sau orice alta persoana care locuieste la locatia indicata in Comanda – prin semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului.
In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

Raspundere
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform legilor in vigoare sau Contractului si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor conforme dupa livrare.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Contractului nu isi indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Forta Majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.

Frauda
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale site-ului www.lamusechic.ro, poate fi necesara crearea unui cont personal.
Prin utilizarea site-ului www.lamusechic.ro, Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschide pe website.
In consecinta, Utilizatorul/Cumparatorul este singurul responsabil de asigurarea securitatii parolei contului sau a altor date de acces.
In cazul in care securitatea contului detinut este compromisa, este necesar sa fie anuntata imediat WEB VALLEY SRL, in calitate de administrator al site-ului www.lamusechic.ro.
WEB VALLEY SRL nu poate fi facuta responsabila pentru daunele cauzate Utilizatorilor/Cumparatorilor/Tertilor prin utilizarea neautorizata a contului.

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site
Continutul site-ului www.lamusechic.ro – imagini, texte – este proprietatea WEB VALLEY SRL si a furnizorilor sai. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail la contact @ lamusechic . ro.

Legea aplicabila. Jurisdictia
Contractul este incheiat in limba romana.
Prin folosirea site-ului www.lamusechic.ro, Utilizatorii se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna aceste conditii contractuale, precum si disputele de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizatori si WEB VALLEY SRL sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia.
In cazul unor eventuale dispute, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.