Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea Contractului si in scopurile prevazute si permise de lege.
Nicio declaratie publica, promovare, comunicat sau orice dezvaluire catre terti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la Comanda, fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
Daca este cazul, mesajele promotionale sunt transmise direct sau prin intermediul partenerilor specializati si agreati de SC WEB VALLEY SRL, astfel fiind asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii.
SC WEB VALLEY SRL nu va constitui subiect al obligatiilor referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificatii in acest sens.